Workshops med KreaTech

Jeg ELSKER at dele ud af de sjove og lærerige teknikker, jeg har leget og lært med, og kører derfor rundt med workshops, tilpasset til jeres behov. Der er stort fokus på kreativitet, re-use og udvikling i kombination med teknologi på workshops’ne, og der er emner der dækker enhver aldersgruppe.

Det er vigtigt at lege, og øve sig ind på disse områder, der fylder så meget i fremtidens samfund.

 

Jeg arbejder både i min egen hobbyvirksomhed KreaTech, og hos større spillere som Eduard.dk. Derfor er workshops delt op i kategorier – og booking er tydeliggjort for hver kategori.

 

 

Wearables | workshop

BBC Micro:bit

Micro:bit er en minicomputer, vi selv kan programmere. Den kan både lave spil, indhente data, sende data ud, styre motorer og lys. Hvad skal vi mon opfinde denne gang?

 

Wearables | workshop

Wearables

Lysende armbånd, og en hue der kan vise din temperatur – din kreativitet er næsten det eneste der sætter grænsen!

 

 

Wearables | workshop

KreaTech

Hvad sker der når vi hacker en hamster? Tag dit gamle legetøj med (helst det der havde lys og lyd før) og lad os se hvad vi kan opfinde og sætte sammen på nye måder!

 

Robotterne kommer

Robotterne kommer

Robotterne er overalt i vores hverdag! Men hvad ER egentlig en robot? Og hvad er bare en maskine? I løbet af workshoppen leger vi med forskellige robotter og bygger måske endda en simpel selv?

 

Læs mere her

Wearables | workshop

Tegn dine kredsløb

Kunne du tænke dig at få dine tegninger, postkort eller malerier til at kunne meget meget mere? Vi leger med at føre strøm igennem tråd, tape og maling og lyser dine projekter op…

 

Læs mere her

Wearables | workshop

Spildesign

Hvordan sætter man det optimale spil op? Vi gennemgår hvordan man laver en god historie, og sætter sit eget computerspil op online.

 

 

Læs mere her