Ozobot

Superavanceret og nuttet robot i lommeformat

KreaTech tester/leger

Ozobot er absolut en af de mest opsigtsvækkende robotter i mine øjne. Den er lille lille bitte!

Alligevel er den pakket med funktioner, og kan fungere både som underholdende leg, og som et læringsredskab. Man kan programmere den via tuscher! Ozobotten har en sensor i bunden, der søger efter streger – og derefter afkoder deres farver og mønster.

Når man er rigtig skrap kan man selv tegne mønstrene, men de er også lige til at printe ud fra hjemmesiden. Desuden kan man programmere den online, både via avanceret sensorkontrol på skærmen (tap and play) med blok-programmering og via koder man designer online og derefter printer.

Den vinder de fleste over, med sit lille specielle udseende og er nem at have med overalt. Tilmed har vi været så heldige at Karin Høgh fra PodConsult ikke kunne stå for min lille datter, og gav hende det udvidede sæt hvor man kan sætte klistermærker og hovedbeklædning på et lille plastik skjold.

Desværre fungerede det koncept ikke helt – plastikskjoldet er simpelthen for svært at få på og af, men tanken og gaven er utrolig værdsat.

Som de fleste robotter kan den dog godt finde på at stikke af, og man skal derefter sørge for at kalibere den, hvilket er super nemt.

Desuden; Ozobotten er absolut vikarens allerbedste ven 😉 Den er så nem at der ingen problemer er i at sætte den på bordet og ellers holde opsyn og føre lærende samtaler.

Ozobot – Robot

Fra børnehaven

Udenlandsk

https://ozobot.com/