Meet Edison!

The first cut is the deepest – En af mine første læringsrobotter…

KreaTech tester/leger

Den er lille kompakt og vaks! Og så er det en af de første llæringsrobotter jeg har leget og arbejdet med. Da jeg først blev introduceret for den via AppAcademy var jeg en tand tilbageholdende, for hvor meget kunne nu gemme sig i sådan en lille sag?!?

Jeg blev utrolig positivt overrasket! Man kan både bruge den med stregkoder (og dermed undgå læsning) men også programmere den online, både via blok-programmering og tekstbaseret kodning.

Desuden findes der et specielt program (primært via stregkoder) der gør at man kan programmere den til at blive fjernstyret af gamle fjernbetjeninger.

Man kan arbejde videre på den med Lego, da både dens hjul og mønsteret på top og bund passer perfekt med de fleste Legoklodser. Dens kompakte form, og muligheden for at tage dens hjul af,  gør den også mere personlig – man kan pimpe og udstyre den som man vil.

Desuden gør formen at man nemt kan bygge den ind i maker-projekter og den bliver derfor meget alsidig. Den er utrolig robust – NÆSTEN alle steder. Der har nemlig været lidt problemer med tandhjulene – men der kan tilkøbes et udskiftningssæt, og ellers er det overkommeligt at 3D printe.

Den har som de fleste robotter dårlige dage hvor den traver sine egne veje. Men til prisen er der både mange timers leg OG læring.

Meet Edison – robot

Fra børnehaven

Udenlandsk

https://meetedison.com