1. Hvor blev de levende billeder af? Well – visse steder passer man på med at tage for mange billeder. Skal lige redigere dem, for fik trods alt skudt et par gode læringsbilleder af de unge mennesker..

2) Hvad er STIL? Styrelsen for It og Læring under undervisningsministeriet havde pænt spurgt os om vi ville deltage og afholde workshop for deres deltagere i en intern konference.

LANG dag! I Styrelsen for It og Læring under undervisningsministeriets interne konference.

4xWorkshops med varierende antal deltagere- og et bagagerum fyldt med grej og gode ønsker “hjemmefra”

4 elever uden forudgående erfaring, men som havde lyttet godt, taget ved lære og løftede opgaven med at repræsentere skole, fag og sig selv med bravour.

En lille håndfuld af Mine vidunderlige elever fra Køge Private Realskole slog et genialt slag for både teknologiforståelse i grundskolen og Micro:bit som værktøj.

Jeg er ved at revne af stolthed over at de efter… bum bum bum 6-7 ganges 45 min lektioner stillede sig til rådighed, underviste, forklarede og fortalte om deres meninger og oplevelser med denne undervisning vi tog hul på…

Med os bragte vi et par projekter som eleverne selv har arbejdet på, også privat (inspirationen der blev startet i vores timer har bredt sig udi deres privatliv…så skønt)

Jeg skal lige redigere billeder – for eleverne må gerne fremstå på billederne men dem der gik på workshop ville vist gerne lige tones ud (jeg havde for travlt med at bistå eleverne til at fange andet end et par øjebliksbilleder alligevel)

Og SÅ ellers køre dem hjem allesammen… Så vi alle er klar til motionsdag i morgen (wish me luck)

FOR IND I DEN DA! Så spændende at opleve deres “take on it” og så mange skønne skønne ærlige kommentarer der kom ud af det..

Og hvor blev vi bare godt modtaget – og taget hånd om. Eleverne revnede af stolthed over de gaver de fik med hjem (VR briller og chokolade)

Godnat og sov godt