….arg. Julebit.

Tak til Karin Høgh & Eduard Dk for “gaven” 😅

….Men godt ord igen. Har nu lært noget om noder (har jo INTET bedre for i denne søde juletid)

Lad os dissekere pakken. Base:bit hvor du skruer Micro:bit på og dermed tjener et 1,5 v ekstra batteri uden ballade. Desuden jublede min amputerede bit hvor strømforsyning stik var mast af, for teoretisk vil denne trække strøm til bitten på pins.

Træet sættes nemt på via hun stick på træ og han på base:bit – ergo er det ikke et one-timer Kit (hurra! Tak til 4-tronix)

Du kan nemt montere noget andet efter jul 😊👍

Selve træ idéen er set før – men da var det med led’s der stak ud og som nemt kunne mases og derved ødelægge kredsløbet – her er det heatsink rgb der ER loddet for dig. Ergo overlever det nok til næste jul.

 

Jeg ser Base:bit som en fin måde (efter jul) at eksempelvis sætte de små servoer til og være _sikker_ på at de får næsten al den strøm de har behov for. (det kan godt faile når man sætter dem kun til pins – til tider kan de hakke lidt i at de ikke får strøm nok – her kommer base:bit til undsøtning og giver liiige et hak mere)

Og ja – jeg ved godt “de skrappe” liiiiige smider et board op med transistor, capacitator og ekstra strøm, men denne er måske ok til dem der har andre ønsker om prioritering i deres undervisning/projekter.

Mit gæt til han-stik fra venstre pin-0-1-2 og GND – strøm til servoer kan man nemt trække fra 3V der har skrue

Lad os teste!
http://www.irish-folk-songs.com/merry-christmas-everyone-tin-whistle-notes.html